Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
filmovi su odmakli sa pricom od prvih djelova..posljednji nastavci su pravljenvise u komercijalne svrhe,nabijeni nemogucim scenama i sf scenariom..al ipak gledljivo je
Nikada ne bih mogao stajati na bini a da ne odam počast mom, našem bratu Pablu. Nadamo se da si ponosan", rekao je Diesel. Kakvom bolan pablu jeste li vi normalni uopste?
WIN BENZIN
"bratu Pablu"?!?!?!??!! Urednistvo Klixa, prestanite duvati.
Ko je sad Pablo?
pablo escobar
sta je ovo odavaju pocast, a padaju od smijeha.. e moj klitorise
Ponosan što je uzor hiljadama debila koji jurcaju i ubijaju ljude automobilima!!! Sve to pod presu s vozačima treba.
prva 2 dijela su dobri,ostalo sranje kroz gusto granje
aha,ponosan je što je mrtav
Svaki novi nastavak sve manje auta, a sve više tenkova, podmornica, aviona..
Kao da je MTV važan jbt
Prva 3-4 dijela filma su odlicna, ostali su vec isfantazirani i skrenuli sa glavne price, al eto film se moze pogledati, nije da je dosadan, al bi volio da se vrate na stare staze npr Tokyo Drift.
volim ove filmove iz mnogo razloga, a jedan od njih nije vise medju nama... pocivaj u miru paul!!!
jasta je, pa nije kum fransiza