Želi se fokusirati na Olimpijske igre
18
Usain Bolt ostavio djevojku
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji izgovor :D
Cudno kako svi poznati crnci imaju djevojke bjelkinje; Tiger Woods, Usain Bolt, OJ Simpson, Seal itd...
Svaka zena dok je djevojcica masta o plavoj kosi igrajuci se sa barbikama, o dugim nogama, plavim ocima, uskim strukom,al kako prestanemo biti djevojcice shvatimo da te je bog stvorio takvu kakva jesi i pomirimo se sa cinjenicom da ti najbolje stoji takav kakav si. Smjesne su mi zene koje na silu pokusavaju biti ono sto nisu, farbaju se u plavo a oci tamne i taman ten, to je jadno. Plava kosa jeste simbol zenstvenosti ali ta boja kose stoji samo zenama koje imaju svijetle oci i ten, a nikako zenama sa tamnim ocima, kod nas je puno vjestackih plavusa nisu svjesne kolko su gl.upe i da im ne stoji
Pobjegao joj :D
cuj ove @asd njima plavuse boginje, kome nisu?
sta je tu cudno ? ? i meni su plavuse boginje :-S
ja sam zivjela u kvartu sa crncima,oni su veci rasisti od bjelaca i puni kompleksa....njima su plavuse boginje.....
ne sikiraj se brate po boji... nafatat ces ti drugu.. brz si ti
@Jale: mislim da si u pravu....ovdje gdje ja zivim ima i nemali broj bjelkinja u vezi sa crncima, ali uglavnom se radi o debelim i neprivlacnim zenama...kod crnaca je to obrnuto; crnkinja koja je u vezi sa bijelcem je u 90% slucajeva iznadprosjecno zgodna... inace kaze se da srce ne bira ali posto bih ja voljela da mi djeca lice na mene ne vjerujem da bih mogla da se udam za crnca....(naravno druziti se i biti prijatelj sa crncima naravno moze!)
Zenska se garant zove Ljubica
ako kara brzo kao sto trci ostavila je ona njega hehehehehehe
ma nidje veze vidi se da je ona gladna slave i samo slave pametan je bolt
Znaci da ce bit\' suha qrca do Olimpijade majko bozija
ja vijesti u P.M.!
@Lejla - nije to nikakvo cudo, to je signal njihovom getu da su konacno uspjeli u zivotu, poruka \"look at me, haha, I\'m bangin\' white bitch\" kojom likuju nad ostatkom svoje niggaz zajednice. Bijela cura / zena im je statusni simbol, a ujedno i konacna podsvjesna potvrda da u stvari niko ziv na svijetu ne zeli biti crn, pa cak ni crnci. S druge strane, uspjesnim i bogatim bjelcima crnkinje nisu ni na kraj pameti, sem eventualno da ih ubace 2-3 komada medju svojih 30-tak prostitutki da malo zacine, kao sto je npr. Berlusconi radio. Ili pogledajmo Hefnera recimo, nigdje crnkinje na horizontu, izadju jedna ili dvije u Playboyu u 10 godina.
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Gdje ga Huso slozi tu dlaka vise ne raste..