Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ništa ne govori kad prođe ispred televizora.
Ma normalno kad su se za cijelih 18 godina vidjeli 12.5 puta!!
Zna znanje.
Upravo suprotno. Suprugu ne da moraš uvijek čut, no je moraš čut (i razumjet) i kada šuti. Uz to i zadovoljit. Inače, belaj
@Šta sam pogrešno napisao? Misliš da suprugu ne moraš znat kako diše i prije no udahne? I zadovoljit da joj kakva psina na pamet ne padne?
@ElmedinDrugi haj, čestitam od srca i još puno lepih godinica u braku želim. Gledišta nam se malo razlikuju, no svakako ne mogu tvrdit da nisi u pravu. Pozdrav
Čekaj, čekaj. Karijera Forda duga 50 godina. Rođen 1943,a pisalo je da je prvu ulogu dobio sa 30 godina u Američkim grafitima. Znači 47 godina. Kao i ovo dva desetljeća se svelo na 18 godina od toga 10 u braku. Prvo je provjerav'o sa onom L tablicom na leđima 8 godina pa onda vjenčao. Dobar savjetnik nema šta.
da draga kljucna je recenica😆