Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojjj , skrolam, skrolam, a nogama nigdje kraja :-) uffff
Para na paru, ush na fukaru, sto da nece mene vaka da zapadne. Princ Hari pegav ko svracije jaje, nimalo ljepote na Dijanu. Sve je pokupio od onog extremno ruznog oca.
vala prinče da nisi pun ko brod ruka bi ti otpala od d.r.k.a.nj.a.
Djevojka je prelijepa u to nema sumnje, medjutim noge su joj razlicite boje.
@commi gnjido jedna ofucana, zar ne vidiš da se ne uklapaš u uhljupe koji komentarišu ovdje, mi smo iskompleksirani seljaci i liječimo svoje frustracije ovdje, a najviše MRZIMO kad neko ostavlja NORMALNE komentare koji nisu uvredljivog sardžaja, nisu produkt neke morbidne inspiracije ili ne iskazuju neki dubokoduševni komplex kod autora istog. ispari više s ovog portala i pusti nas da normalno dišemo jer tvoji komentari smrde kao prdež
@frki ...bez ljutnje...da te zapadne, jel\' bi znao šta bi s njom... ------------------------------------------------------------------- U par rijeci onako muski balkanski Aaaaaajoooooooooooooj kada bi me zapala.
Jeste li primjetili kako su joj koljena malo \"izderana\" :)
uh, siso bi joj proljev iz shupka ko dojenče mlijeko iz dojke
@commi definitivno mi uljepšaš dan, komentari su ti super. pozz.
ja sam gay al sam se i ja zaljubio u nju
i tata bi sine...
Pa i nije losa plavka ali imajte na umu da je ovo photoshopovano.I da,zasto bi htjela sa nijm kad lik ima lice koje samo majka moze da voli?Znam da su vecina zena sponzoruse i krpelji ali svako ima svoje granice
Princ: Bakice Elizabetha ,kupi mi ovu tetu !!! Elizabetha: A šta će ti ova teta? Princ: Htio bi da je ševim !!! Elizabetha: Ne ne ,to nije za malu djecu..
ima dobre noge ali realno plavuse nisu u modi ovih dana su crnke in
Dobar picic pravo...
al i k.u.r.a.c me zaboli