Asistent otkriva tajne
0
Upoznajte bizarnu stranu Angeline Jolie
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam Mevlidovu dobru stranu
Kolk\'o god da smrdi sigurno ne vise od Tuzle.
ja sam cito da se dere samo u bulju to je izludjuje i da joj mozak svjetli dok svrsava....ameri su bolestan narod..
narkomanka RAHITICNA !!!!!!!!
@ares.kan.SIPU GA SAM SEBI !!!!!!!
\"Javna svađa sa njenim ocem je svima već poznata stvar.\" men\' nije :\\
ocigledno si sretno u vezi/braku, dok svaki tvoj post sluzi u biti pljuvanju zenskog spola ;)
DA I?
narkomanka rahiticna!!!!!!
a dze mevlid ,je li s gasijem ili je vec na igmanu.........
Normala. Regga.
Jao kako bi pala kravava jebacina sa Angie!!!
SVEJEDNO naspram svega što je ona napravila za svijet, za BiH, za ljude. Sve je zanemarljivo! Svi mi imamo svojih bubica. Hvala joj što je poljubila brata i to sve uradila, jer drugačije nikad ne bi postala ovako slavna. Šipak bi kome pomogla da je ostala anonimac sa prosječnom plaćom!
nek ste vi tuzlazi su.per,levati jedni bijedni..
haha davno smo mi to komentarisali ovdje na komentarima i sve to što vi sad navodite...mi naveli tako da ne možete nas baš iznenaditi niti obrazovati ovim člankom!!!! drolja i kura.va koja se sad uz pomoč PR- prodaje kao SVETICA... ah ko ženska posla...to svaka radi samo što običnim ženama PR dodje BRAK...a prije braka ih te bogte pitaj
sta to mene boli racku!!!