Asistent otkriva tajne
0

Upoznajte bizarnu stranu Angeline Jolie

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie (Foto: Reuters)
Angelina Jolie (Foto: Reuters)
Bivši asistent Angeline Jolie otkrio nam je da se UN-ova ambasadorica dobre volje i majka šestero djece nije odrekla nekih bizarnih navika iz svoje prošlosti. Ove navode donosi nam intervju magazina In Touch.

Bivši asistent je progovorio o svom odnosu sa Angelinom. Rekao je da se ona više ne povređuje zbog fasciniranosti krvlju, ali da i dalje čuva zavoje s krvlju svoje djece nakon povreda u igri. Neimenovani asistent je rekao da se ona svakodnevno zatvara u teretanu u kući gdje je niko ne smije uznemiravati dok ona neumorno vježba.

Ona je danas putujuća humanitarka, sa partnerom Bradom Pittom planira dobrotvorene projekte širom planete, a njen PR tim se brižljivo potrudio da njena prošlost ostane u maglovitom sjećanju.

Dok još nije bila poznata, Angelina se trudila raznim ispadima doći na naslovnice. Ponajviše je to uspjela kada je poljubila svoga brata u usta ispred nekoliko fotografa koji su to naravno zabilježili i objavili kao glavnu vijest. Nakon toga, rekla je da obožava noževe i da ima impresivnu kolekciju u svom stanu.

Potom je oko vrata u bočici počela nositi krv svog tadašnjeg ljubavnika, znatno starijeg Billyja Boba Thortona, i tako puniti naslovnice svojim ispadima radije nego ulogama. Javna svađa sa njenim ocem je svima već poznata stvar.