Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Robespierre ali ne palimo se svi na krave
Pa i ne bi bila u Hollywoodu da nije Jevrejka...Zna se ko tamo vedri i oblači ,nije čovjek pogriješio ,samo je pretjerao sa uvredom...
zivko i zivkini cetri godine granatirali gradjane sarajeva i sad hoce da dodje i da mu se ukazuju pocasti, da ga se zove na pice na baklavu, na gotivu, zivko lijeci se, mi bosnjaci nismo anti-semiti i zdusno se ogradjujemo od izjave jazjularenih balavaca, koji su takvi jer su imnajranije djetinjstvo obiljezile detonacije granata i pogibije bliznjih i vrsnjaka, pa nije da ih opravdavam, ali moze se razumijet\' sto su takvi netolerantni, samo sto im jevreji nista nisu krivi, al\' zna se ko je jelda zivkice,
Zivko Josilo 23.12.2012. u 10:32 Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Znaci ,Kralj !! Svi civilizirani ljudi su uz tebe i dobri,posteni,hrabri i neduzni jevrejski narod a protiv islamskih terorista hamasa i ostalih mracnih spodoba !! I ti opravdavaš ove svoje riječi? Ti si uz čovjeka koji ub.ija nevine ljude,čovjeka kome cijeli svijet neće ništa jer se najveća bogatstva nalaze u rukama jevreja,pa radi para i interesa ne zaustavljaju teror i zlo.čin nad nevinim civilima i djecom. Nemam ništa ni protiv koga,niti mr.zim koga,ali ne mogu ga ni podržavati samo zato što ratuje protiv muslim.ana,a isto tako ne podržavam te koje ti tako vrije.đaš,jer ipak za razliku od nekih,imam ljudskosti o kojoj neki samo mogu sanjati.
Ti na svakom komentaru pišeš protiv onih drugih. Zašto se spustaš na nečiji nivo? Zašto ljudskošću ne pokažeš i dokažeš da si veći čovjek od takvih koji tako pišu? Šta misliš,da je meni fino i lijepo gledati takve komentare a nisam nikoga od tih drugih ubila,udarila,uvrijedila? Naravno da nije,ali ne želim da se spuštam na nivo primitivaca koji ne vide ni svoj prst pred okom a kamoli nešto veće.
Zasto je moj komentar da su stanovnici Sarajeva,znaci uglavnom hude Bosnje fas.isti,antisemiti,netolerantni i primitivni islamofobican ????? Ako neko po cijeli dan priziva Hitlera i holokaust,poziva na istrebljenje Jevreja ,Srba,Roma,homoseksualaca,Hrvata i svega sto je imalo drugacije kao sto to komentatori klixa -Sarajlije po cijeli dan rade,onda njihova kritika nije islamofobija ,nego osnovna ljudska duznost.
Zadnjih komentara napisah ja. Pa de malo skontajte šta uopšte pišete. Pročitajte moje komentare,vama upućene,pa se upitajte zašto mrzite jevreje,ovu glumicu koju i ne poznajete,muslimane.... Jadni ste do bola.
Veliki islamofib! Mora da te kakav H O DŽ A guzio kad si bio mali. Vječito neki islamofobični komentari.
Da nisu napisali,vjerovatno ne bi ni znao da je \"ćifutka\".
Mora da si zoofil kad te pale životinje.
Mora da si prelijep ili prelijepa kad nekoga smatraš ružnom. Pogledaj se opet u ogledalo,pa ćeš vidjeti da si daleko od ljepote.
Mora da su ti nanijeli puno zla kad ih mr.ziš.
Islam forever
Sreca pa Mila Kunis nije nikada bila u \'\'tolerantnom,multi-kulti \'\' Sarajevu,jer da je bila vidjela bi da fas.izam i divljastvo hudih Bosnja prevazilaze i Ukrajinu i Hitlerovu Njemacku i ljudsku mastu !!
Pa kakvi ste vi bolesnici jadna li vam mama vaša. Ova glumica je baš sexi i privlačna. A ovi što im se ne sviđa NEKA GLASAJU ZA ONE TURBOFOLKERSKE HRKULJE SA PINKA, Pa bolesnici nije sve u masnim lojavim guzicama i sisurinama, one kad se skinu izgledaju kao \'dzinovski proljev\' a face bez šminke isto \'mops\' (da oprosti mali smezurani cukica).
Polizali bi je svi k\'o penzioner cep od jogurta... Gluposti pricate... Ako ne bi, onda su za vas lizala ;)
Ove antisemitske izjave i uvrede ovdje, idite lijecite se, zajedno sa ovom vrecom izmeta, kako neko rece, respekt Jevrejima i Mili Kunis