Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šo, ša fali, dobra milfača koja ima love i svaka bi ovako na njenom mjestu, lažu one koja kaže da ne bi, samo sebe zavaravaju, dobra ova Madona milfača, prima ga ona još.....
sve je to zbog para
disgusting
Madona je MILFICA I POL! Samo neka ljubomorna , debela cura joj moze zamjeriti. :) Malo se zeza s njim , sta fali :D. Normala da nece s njim ostariti.Uspjesna zena moze sve :) . ( i poslovno i fizicki uspjesna)
Njoj je danas 16.08. rodjendan a ne juce! I nije ga slavila na pjesku kao na toj fotki sigurno ccc!
e moj care uzmi štoljpi pa u vugla , ko je to sve iz,,yebavo i sad se tebi uvalila, nego zavrni rukave što god radi i brate nađi sebi nešto tvojih godina
Go Madonna, Goooo ;D
ako budes bogata kao ona i ako si zgodna smotaces i ti nekoga i u 53coj :D
Hocu i ja tako kad navrsim 53, kad sad sa 24 ne mogu, jer moju generaciju kupi Madonna i njenog godiste...
MILF HUNTER
Ja se nadam kako ce ga madona uhvatiti dok joj brahim karindja najstariju kcerku..
sta to radis ibrahime
Brahim ima prangijato cim ga Madona jos voda!!!
ima se, moze se! nadam se da je ovo samo jedna prolazna faza, jer bi bilo zalosno da zavrsi kao zsa zsa gabor. super inovatorka, svaka cast, al je s ovim klincima fakat smijesna. nadam se da je toyboy nece zaibat.
Lola dere babu koaj izgleda ko njegova vrsnajkinja jos ubire lovu kuces bolje!
Tugo pregolema