Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih normalnih holivudskih parova. Jontra je meni vrhunski lik svakako.
Nazalost ovoga covjeka prati nesreca, i sin mu je umro prije nekoliko godina Ne daj Boze nikome
Mene sam cudi kako nisu napisali da je od korone umrla?? Ccc sve prepisuju koroni
RIP
R.I.P,lijepo i kulturno...kod nas kad neko umre od raka pljuje se po medicinarima i doktorima,tužbe se podižu...sve seljadija majku joj yebbem...!!!
Bila je divna. RIP.
R I P Kelly. Jontra je dobar lik, ali ga prate nesreće. I prva žena, koja je bila prilično starija od njega, je umrla od raka. Pa smrt sina, pa sada druge supruge...strašno!
@redevil jednu ženu imao šta lupaš... eno podatak na wikipediji tamo... svašta..
Veliko iskušenje i tragedija. Prvo dijete, pa sad i žena...
Prelijepa je bila.
Svima nam je zapisano koliko, kako i gdje se vračamo ali mi to neznamo , Ako možemo radimo dobre stvari bilo bi dobro.
@fbUser1593527034 samo da ih ne pisemo po internetu
@fbUser1593527034 To gdje se vračamo- rijetko iko da se 'vrača' kod nas, a to gdje se vraćamo, definitivno ne znamo, niti znamo da li je "zapisano". Doduše znamo da neki ne znaju da se " ne znamo" piše odvojeno. Bilo bi dobro prvo naučiti neke osnovne stvari, pa tek onda filozofisati o životu.
Sta da ocekuju onda oboljeli "obicni smrtnici"...!? Zalosno i nedao Bog nikome!