Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj se ti, ziva bila, ipak nasminakaj!!!
Mislim da malo pretjerano reagujete, recimo ja se slazem s vecinom kometara. Sto Metla napisa nasmijalo me pravo, i u biti to i jeste najbitnije, jer ovakve teme, pa za sto drugu mogu biti. :-) Mislim zar je stvarno bitno i neka vele vjest sto je ona bez sminke. A Son... slazem se i s tobom, nikad nije bolje ono s tonom sminke. Ali ko sto Zlica rece, sminka ustvari samo istakne neke djelove lica, nije da bas toliko moze promjeniti covjeka. I da, ipak mislim da je mogla izabrati i neku bolju sliku naravno bez sminke, na ovoj i nije ispala bas najbolje. :-) Veliki pozdrav za sve prisutne. :D
mislim da ipak ne zaslužujemo, al sad je prekasno...
hahahaha
Ja sam vala uvijek volio djevojke bez sminke.. Da se ja pitam,ja bi sve fabrike koje proizvode sminku zatvorio,pametnije im je da proizvode hranu,nek se bave poljoprivredom,tako svijet ima vise koristi.. Ali ko mene pita =)
@ sonofaphrodite a sto da me bude stid?? sto sam rekla istinu? na ovoj slici nije lijepa, ma ni blizu onog kako je vidimo na ekranu ili magazinu. i ako nju nije stid da terorise one djevojke prestrašene, i da komentarise njihov izgled, a i sama izgleda kao isprepadana, zašto bi mene bilo stid?!? i samo da znaš, kad te vec interesuje, moja slika ujutro jeste ljepša od njene, i ne samo moja, nego nas milion drugih. A ti, posto imaš potrebu da glumis advokata Tyre Banks, I nemaš smisla za šalu, boga mi te čeka puno posla, valja ti oprati nas milion koji smo prokomentarisali ovu sliku na svim svjetskim mrežama...sretno!
Upoznajte sestru blizanaca od Ronaldinha...
Znači zaključak,nema ruznih osoba na svijetu nego samo siromašnih.
Svi smo mi top modeli, samo nam fali predprodukcija, produkcija i postprodukcija.
Ova bi jela govna samo da se nadje na kojem clanku.
Teško je ovako ocijenti, dajte neku fotografiju bez grimace, bez raširenih očiju i bez zategnute kose. Ako nema takve, dat ću neku svoju.
Kad je Bog stvarao svemir,zvijezde,planete dosao red i na zemlju,pa redom sve napravi i dodje red i na ljude stvori on covjeka gleda,gleda zagleda kaze dobar,pa stvori zenu,opet gleda,gleda,nesto mu ko i nije jasno..kaze: e ti ces mi se morati sminkati :D
Azrail
Garavusa ko garavusa!
E mater ti sotonističku, oči ti ispadoše ! ! !
Nije ljepsa ni sa sminkom.
Tačno, nisam trebao jučer raditi ono što sam radio. S pravom me kažnjavaš.
Da se normalno uslikala, ne bi izgledala ovoliko zastrasujuce. I idu mi na zivce ove glumice, pjevacice i sl. Lako se uslikati bez sminke kad si prije toga bila na 70000 plasticnih operacija!
Pretrazi malo po netu pa ces vidjeti da nisam kompleksasica nego govorim ono sto jest.
Zar ima ljudi koji pretrazuju po internetu informacije o tajri banks ljeb ti yebem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)