Showbiz
50

Tyra Banks objavila fotografiju bez šminke: Zaslužujete vidjeti pravu mene

Klix.ba
Tyra Banks je napravila selfie bez šminke doslovno odmah nakon buđenja. Fotografiju je objavila na Instagramu te je napisala kako želi da pokaže svijetu kako zaista izgleda.
Banks je preduhitrila "mrzitelje", napisala je kako mnogi sigurno misle da izgleda "grubo", ali da je sve uredu dokle god ima samopouzdanje. Ali izgleda da Tyra ima mnogo obožavatelja jer je skupila preko 100.000 lajkova.

"Znate ono kad neko postavi fotografiju na internet i napiše kako nema filtera, kao ni trunke šminke, ali je sasvim očigledno da je to laž? E, pa ovog jutra sam odlučila da vam pokažem kako ja zaista izgledam ujutro. Tako da, evo me. Sirovo realna. Možda sada mislite: O, kako je gruba! I ako tako mislite, super. Ali zaslužujete da me vidite kakva sam zaista. Stvarno", napisala je Tyra u komenatru pored svog selfieja.

Banks se pridružila još nekoliko poznatih ličnosti koji postavljaju svoje fotografije bez šminke i filtera za uljepšavanje. Pokazuju celulit, strije i druge mane i nedostatke, a cilj je pokazati pravu sliku Hollywooda koja može biti nedostižna i lažna.