Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi skime spavas.... jb.te treba paziti i gdje ga pristavljas ovih dana...
andrej pederjic će biti mister i missica ovog dunjaluka, ove države i tog Universe-uma.
Da bude izabran za misicu neko ko nosi cipelu broj 44! Nonsense! :))))
Gay = nametanje izopačene kvazi-kulture širokim narodnim masama uz prijetnju izopčenjem iz društva onima koji tu kvazi-kulturu ne prihvataju = fašizam
Da si ti živa i zdrava, p.e.d.e.r.a.s.t.i./p.e.d.o.f.i.l.i., danas poznatiji pod atributom g.a.y. (bezbrižan, veseo) već godinama u Holandiji upiru iz petnih žila da im parlament odobri da k.a.r.a.j.u. djecu od 11 godina pa naviše. A ovim odronima što te napadaju to je vrhunac kulture i civiliziranosti, p.r.i.s.t.a.v.i.t. ga (drogiranom) djetetu od 11 godina, to je tako fensi
Tebi pokazati koliko si beskonacno intelektualno plitka je ocito kao nauciti zirafu da leti avion, najbolje neki veliki kako A380. P.S. zelim ti puuuuuno gay djece! (vjeruj mi, koliko je ovo iskreno - moglo bi se i obistiniti lol) Pa pa! (kako si samo pogodila kako se \"mi\" volimo pozdravljati? Ipak tracak nade u tebi :)
Mora da si i ti jedan od tih pa branis ove moralne nakaze koje nisu zadovoljne onim sto im je priroda podarila. Promjena pola je devijantna u svakom slucaju. Pa pa! :)
Zaboravih: pismenost se ne ogranicava samo na gramatiku. Kad procitam koliko mrznje iz tvojih rijeci izlazi (poredis transrodne osobe sa nekrofilima? - gdje je tu zdrav razum?) - rekao bih da nisi svijeta vidjela izvan tvoje avlije....a i avliju stavlkjam ovdje uslovno! Sto se mene tice je jedan analfabet sa toplim srcem pismeniji od tebe.
Dobro sam ja vidio, komentarisao sam: Nina1981 10.04.2012. u 19:54 i Nina1981 10.04.2012. u 20:54
Levatchino, taj komentar, o kojem govoris, nisam ja ostavila. Pogledaj malo bolje pa onda trabunjaj! Valjda se vidi razlika koliko sam samo pismenija od ostalih! Ako ne vidis, nemoj da komentarises. Izloguj se!
Sa stanovista nauke je tvoj komentar toliko besmislen da bi imao vise smisla da si napisala \"televizor je jucer gladan se umokrio na brdu punom krava iz prekosutra na trecem spratu\". Nadam se da je poruka bila jasna.
Hm,...sad mi postade jasno. Sto li samo cesto trosio vrijeme i komentare na neandertalce koji ovdje pisu....u biti - crknite eto od muke :) Ja sam gay, moj suprug (vidi cuda!) isto :) I u biti,...ne poznajem ovdje niti jednog gaya kojemu lose ide. Imamo najbolje poslove, vecina su visiko skolovani i zaradjuju vise nego im i treba,...za razliku od bosanskih homofoba imamo u prosjeku /rekao bih/ 20 puta cesce sex... na kraju si postavim pitanje: koji quratz se onda ja nerviram ovdje objasnjavajuci kako sam ovakav kakv jesam rodjen? Kako me nije niko ni silovao ni maltretirao da postanem pe-der? Ne moze se kamenu nesto objasnit. Niti drvetu. Kome se ne svidja neka pukne od muke - nama ide dobro! Zivjeli!
pojam devijacije danas... ne kazem da ovo nije primjer toga ali u svijetu kakvog ga poznajemo danas, mnogo toga izopacenog je postalo normalno. nije normalno da djeca u africi gladuju a neko se rasipa zlatom.
Za koju godinu ce i id.ioti poput tebe preplaviti zemlju pa cete zajedno sa pe.d.ofili.ma i nek.ro.filima traziti svi zajednicka prava na kolektivni primi.ti.vizam i sirenje besmislica
ionako nisam cesto pratio izbor za miss universe, ali odsad necu vise nikako. sta ima, da gledam neke obrijane muske noge i silikonske sise.
ova ljepotica je pravo ružan
Ovo treba pobit!