Showbiz
0

Toples fotografije Britney Spears

Sarajevo-x.com
Pjevačica Britney Spears se našla na nekoliko kompromitirajućih fotografija koje kruže Internetom. Naime, Britney se prošlog mjeseca fotografisala oskudno odjevena, sa smeđom perikom i sunčanim naočalama, u prijateljevoj kući, navodi magazin Us Weekly.

Na spornim fotografijama mlada pop zvijezda sjedi na stijeni u bašti i pokriva bradavice sa crvenim cvjetovima.

Skandalima nikad kraja! Autobus u kojem se Britney vozi na novoj mini-turneji 1. maja je zaustavila policija zbog pretjerane brzine.

Policija je zaustavila vozilo ispred restorana, 45 kilometara sjeverno od San Diega, nakon što su primljeni pozivi na 911.

Vozač autobusa, koji je vozio Britney u klub House of Blues u San Diegu na njen prvi nastup u posljednje tri godine, tvrdio je da je pokušavao pobjeći od paparaca koji su ih proganjali. Policija je vozača pustila uz upozorenje.

Britney je sinoć nastavila svoju mini turneju 12-minutnim nastupom u House of Blues klubu u Anaheimu, Kalifornija. Tokom izvođenja obrade pjesme "Breathe On Me", Britney je jednog sretnog muškarca "počastila" striptiz plesom u krilu.

Ova 25-godišnja pjevačica nije izvodila novi materijal, već je na nastupima izvodila poznate hitove "I'm A Slave 4 U" i "Toxic". Obožavatelji Britney su plaćali za karte i do 500 dolara, dok je njihova zvanična vrijednost bila 35 dolara.

Britney će na svojoj mini turneji još nastupiti u House of Blues klubovima u Los Angelesu i Mandalay Bayu.