Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a crngogorci mu rekli, \"a jado, pa isprazni ga sam\" :)
Svaka cast menadzeru, konta papak ako je dos\'o na Balkan da svi moraju igrat oko njeg
Zato biznis cvjeta u Bosni i CG sve menadzeri... sa 4 razreda osnovne.Tom Kruz moze traziti sto hoce,samo zato jer je Tom Kruz i jer je njegova pojava reklama a njegovo ime brend.Dzaba pricati balkancima,dalje od porcije cevapa se ne moze.
ispraznio bi ja za njega restoran al oko 4h ujutro .
Koja drskost ! Covjek fino plati hotel i ne moze da vecera na miru u hotelskom restoranu i mora da jede vani kao neki klosar !!! Ovog menadzera treba najuriti iste sekunde!!!
sutni go.vno sto dalje od balkana! :D svaka cast menadzeru, posjeticu tvoj restoran ako ikad dodjem u crnu goru :D
Tom Kruze ovom prilikom da ti se svi sjetimo uze i dalje familije
Menadžer je uradio ono što bi svaki biznismen uradio na njegovom mjestu: gledao je šta mu se više finansijski isplati. Naravno da boli za želje jednog gosta kad je restoran pun, a da je Tom bio jedini koji je jeo udovoljio bi itekako svakoj njegovoj želji. Tako da to što neki pišu da je menadžer car nimalo ne stoji.
arogantni krelac !!!!!!
ja sabana braco mila,kad ide u crkvu jel i tamo prazne sam zbog njega.........
Ovom liku pod hitno zabraniti ulazak u Europu!
I NA KRAJU JE SAMO KRIŠKU NAMAZO
jer slava je kao riba, za po\' sata vec si gladan :)
Nije on znao gdje je došo.Ne pozna čiko mentalitet oviog podneblja.Da je došo na čaršiju pojst čevape ne bi ga gazda ni pozno.Nebi ga ni primjetili,jeo bi čojk RAHAT.Nek se ugleda na Bonu Vox-a malo.Taj ne miglu ništa.Normalan frajer.
scijentoloska zdapi
Podrska menadzeru hotela! Tomcic Kruzic je mogao naruciti i veceru u sobi ako je htio privatnost. A mogao je unaprijed i rezervisati cijeli restoran za odredjenu sumu pa bi ga imao s dovoljno najave samo za sebe. Manadzer je ispravno postupio
E vala svaka čast menadžeru, kao da je mene pitao. Čuj, molim te, da isprazni :) E Tomice, Tomice ne ide ti to tako u Crna Gora, to bre jado treba da znaš :D