Pričala o ljubavnom životu
0

Taylor Swift: Volim loše momke

Klix.ba
Taylor Swift (Foto: Arhiv/AFP)
Taylor Swift (Foto: Arhiv/AFP)
Pjevačica Taylor Swift je govorila o svom ljubavnom životu i otkrila da voli loše momke, ali da ne zna kako da ih zadrži.

Swift, za koju se trenutno vjeruje da je u vezi sa Harryjem Stylesom, je za Cosmopolitan rekla: "Mislim da se ideja o ljubavi o kojoj ja sanjam oslikava u tome da na greškama naučim lekciju, ali ne moram da je učim dva puta. Međutim, pjesma 'I Knew You Were Trouble' govori o situaciji kada sam namjerno napravila istu grešku dva puta. Nisam mogla da odolim.

Uvijek postoji taj izazov da se dovete u riskantnu situaciju sa nekim ko će vas povrijediti. Pjesma govori upravo o tome. O činjenici da ne vjerujete svojim instinktima i o ignorisanju svih opasnosti. Ne znam kako da održim vezu. Nikada nisam imala dugu vezu pa ne znam kako to izgleda. Nadam se da ću u budućnosti imati više sreće. Nemam pravila kada su u pitanju veze. Ne pravim razlike u visini, godinama, karijeri ili nečemu sličnom. To je nebitno. Bitan je samo karakter".

Govoreći o svojim bivšim partnerima, ona je otkrila da ju je nekoliko njih kontaktiralo u vezi sa pjesmama koje je napisala o njima.

"Desilo se nekoliko puta. Međutim, svaki put su oni samo pretpostavljali da je pjesma o njima. U pjesmama spominjem samo neke detalje. Nikada nikoga ne imenujem", rekla je Swift.

O svojoj slavi Swift je rekla: "Nekad postanem nervozna. S vremena na vrijeme saznate da vas neko uhodi. Tokom posljednjih godina je postalo i gore. Rekli su mi i da mi je neko prijetio. Na svu sreću, ljudi koji me čuvaju su pravi profesionalci".