Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ček jel\' ovo u Iranu ili Avganistanu ili je u onoj demokratskoj USA? USA!!! Ma nemogu da vjerujem, ma ovo nije istina, ovo ondaj ludi Ahmed i Nedžad šire neistine.
e vala nek nije moglo ostati na tome da je da je dobra gimnasticarka, vec de jos kakvu ultra tuznu proslost, ne bil ispala veca senzacija nego sto vec jeste.
jel ti crnci hegaju tvoju mamu ili sestru???
ovdje u phoenix-u srpkinje se rokaju samo sa crncima!dobro se izderu sa njima i onda se udaju za nekog njihovg smrdina.
natrag u lance
samo mrtav crnac je dobar crnac....zaboravili su kako su radili od jutra do mraka na plantazama pamuka za koru hljeba i kutljacu vode!!!
ove nase po st luisu se trpaju sa crncima samo nas sramote najvece su dr olje sve bosnjakinje vole crnje i meksikance vise nego ljeba da jedu
Amerikanci vole ove sporting hero price. Da samo ne bude kao sa Lance Armstrongom.
jeste jadni djeco
nigger ili crncuga smrdljiva africka ce uvijek biti africki rob koji sluzi nama bjelcima!
Hehe crnacke lazi sa ovim zeli postati mucenica i jos popularnija a zeli popularisati i baglamu za predsjednika....nema vecih rasista od americkih crnaca!!1
Isto sranje je svuda. Manjinu vazda provociraju. Pitajte male Kineze i Rome po BiH sta im klinci sve melju i kako provociraju. Moji mali je isao u osnovnu u Kanadi. U razredi mu vecinom bili Kinezi i Crni. Samo dvojica Bjelaca. Kad bi god nastavnik predavao nesto vis-a-vis Europljana ili Bjelaca, klinci bi vazda provocirali, uzvikujuci \"Jesi\'l\' cuo to, Mujica\"? Dugo me je molio da ga prebacim u skolu \"gdje ima vise djece koja izgledaju kao JA\". Tad je postao veliki Bosanac. U skoli je bilo i puno muslimanske djece iz Afrike i Azije, i on kao pirgavi Bjelac i musliman, je bio i njima cudan pojam.
cemerika
My namne is not Toby ,My name is KUNTA KINTE