Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nuje garant,Graso je pedissnimo jaranovu cerkz id 11godine,cim je uspio zeni pobjec,natego malu od havera,fujjotac ga jbo mrtvi
Federi
Koja krava
A garant se kresali
Koliko je samo ovakvih na balkanu koje jos nisu ukapirale da im je muz/decko gay a da je njegov najbolji drug mnogo vise od toga. A ne moze ih covjek kriviti jer ova sredina naprosto ne priznaje njihov odnos i ljubav kao nesto normalno, i jedino sto im preostaje je da se kriju. A njoj zivot u zabludi prodje i jos se kao skupa zezaju na taj racun.
hah pa dobro znaci ipak neke znaju da nesto ne stima, nista tu minusi ne pomazu, to je sto jeste :) A oni najglasniji protiv lgbt uporno kao svoj najjaci argument guraju ideju "normalne" porodice. A recept za nenormalnu porodicu je kad jedan partner od straha i stida potiskuje sam sebe cijeli zivot. Pa pustite ljude da zive - jedino takvo drustvo ima ikakvu sansu.
Vadi se ti koliko hoces. They are gay.
Uzorna bosnjakinja katolkinja, ne zna se tim fake tkzv hrvatima ni ko je koga... Imal ijedan tkzv hrvat petlje da pita mamu s kim je spavala prijw tate i jel im tata zapravo tata. Mi islamske smo preuzimali odgovornost kroz primae noctis stoljecima. I znalo se koje ste krvi. Koja primitivna pagan ovi rimokatolici su, stid me da zivim sa ovim paganima pod istim nebom, kako je zivot surov, severine, knoll, kolinde tudzmanka natasa.... Ko su vama kcerke, sestr3, zene.
Iz kojeg si ti sela?
I Grašo ih voli
Odakle samo izvlače ove likove?