Nakon 15 godina
58

Supruga Dine Rađe prvi put progovorila o traču da su on i Petar Grašo bili ljubavnici

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Supruga legendarnog hrvatskog košarkaša Dine Rade, Viktorija, prvi put progovorila je o traču u kojem su glavne uloge imali njezin muž i pjevač Petar Grašo.

Naime, prije 15 godina pojavila se priča da su Rađa i Grašo ljubavnici.

"Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome tko je izmislio taj trač poljubila ruku jer nam je toliko uveselilo život...Ja sam ih navodno 'uhvatila' i završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, jer sam tad bila trudna s drugim djetetom, s Nikom. Ja sam stvarno tad bila trudna i kad je došao taj trač do nas, ja sam stvarno 27. februara rodila, radi Petra Graše", kazala je Viktorija u podcastu "Ajmo iskreno".

"Petar Grašo je kriv što sam tad rodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smijala i meni je pukao vodenjak od smijeha", otkrila je Viktorija Rađa i rekla kako joj je i liječnik potvrdio da joj je vodenjak pukao od smijeha.

Viktorija je priznala da je priča otišla toliko daleko da su je novinari čekali ispred bolnice, a druga grupa fotografa bila je ispred psihijatrije.

"U Petrovoj bolnici, dva dana nakon poroda, stojim na prozoru i gledam grupu paparazza ispod, a istodobno u Splitu ispred psihijatrije druga grupa paparazza čeka kad ću izaći", ispričala je.