Otputovala u Francusku
42

Srbijanska voditeljica "iskopirala" Hanu Hadžiavdagić, u tankom kombinezonu plesala u ski resortu

Klix.ba
Screenshot: Instagram/mrs_s.happy
Screenshot: Instagram/mrs_s.happy
Nakon Hane Hadžiavdagić, srbijanska voditeljica Sanja Stanković je zaplesala u francuskom ski resortu Courchevel.

Nosila je tanki kombinezon, šubaru i čizme. U opisu snimka je navela: "Zaljubila sam se u ovu planu. Ja to tako radim, nabacim osmijeh na lice i zabavim se."

"Kako si lijepa i zgodna. Želim ti sve najbolje", "Divna si, Sanja", "Kraljica", neki su od komentara.

Voditeljica ovdje boravi sa prijateljima, među kojima su Hana Hadžiavdagić i njen suprug Tarik Tabaković. Osim što skijaju, uživaju i u dobrom noćnom provodu.

Sanja se proslavila učešćem u reality showu "Zadruga". Između ostalog je bila u vezi sa Jovanom Tomić Matorom. Privukle su pažnju zato što je to bila prva istospolna veza u reality programu na našim prostorima.

Nakon izlaska iz "Zadruge", Sanja je počela raditi za Red TV. U aprilu prošle godine je objavila da se udala za "misterioznog" muškarca. No, ubrzo je priznala kako je vjenčanje bilo lažno i da su samo snimali reklamu.

"Poenta je bila da se slikamo i pravimo promo materijal za stranicu. Taj prostor će da se koristi za proslavu i vjenčanja. Gostima se svidjelo. Mi smo snimali, ja sam dijelila na svom Instagramu, popila sam više i izgubila pojam da će to drugačije da izgleda", između ostalog je rekla.