"Imam posljedice"
48

Supruga Tonyja Cetinskog o moždanom udaru koji je doživjela: Oporavak je dugotrajan i težak

I. S.
Foto: ATA Images
Foto: ATA Images
Dubravka Cetinski, supruga Tonyja Cetinskog, u novom intervjuu je, između ostalog, govorila o oporavku od moždanog udara koji je doživjela 2019. godine.

"Oporavak je dugotrajan i težak, ali to ne znači da je nemoguć. Imam posljedice, puno se brže umaram, imam poteškoće u pisanju, koncentraciji, čitanju te male poteškoće u govoru. Nakon svega čovjek shvati da ništa ne treba stavljati ispred svog zdravlja, kako tijela, tako i duše. Duševno zdravlje naš je temelj. Najveća su mi podrška suprug i moja obitelj. Želim zahvaliti divnim liječnicima i sestrama KBC-a Rijeka", između ostalog je rekla u intervjuu za Story.hr.

Vjera joj je također mnogo pomogla u procesu izlječenja nakon moždanog udara.

"Hvala svim molitvenim zajednicama koje su molile za mene i moje ozdravljenje. Molitva i ljubav su me izliječile", navela je.

Ranije je otkrila kako još uvijek uzima terapiju te otkrila šta se promijenilo.

"Kod mene se moždani udar manifestirao kao grand mal - epileptični napadaj i to dva puta. Zato uz tablete koje razrjeđuju krv pijem i antiepileptik. Što se sporta tiče, neću baš moći ispitivati svoje granice izdržljivosti, ali postoje prilagođeni treninzi u kojima uživam. Dosta se toga promijeni, ali sretna sam jer, realno, moglo je biti puno gore", kazala je.