Uživali na brodu
6

Španski mediji: Pique i Clara zajedno s njegovom porodicom odmaraju u Dubrovniku

L. R.
Gerard Pique i Clara Chia (Screenshot/Youtube)
Gerard Pique i Clara Chia (Screenshot/Youtube)
Prema pisanju španskih medija Gerard Pique i njegova djevojka Clara Chia Marti trenutno borave u Dubrovniku.

Pique i njegova djevojka Clara dospjeli su na naslovnice španskih medija nakon što se saznalo da su viđeni na aerodromu u Hrvatskoj. Slavni par je odlučio svoj odmor provesti zajedno s porodicom u Dubrovniku.

Tako su zajedno s njegovim roditeljima Joanom Piqueom i Montserrat Bernabeu te njegovim bratom Marcom Piqueom i njegovom suprugom Marrijom Valls stigli u ovaj popularnoj jadranskoj obali.

Pique i njegova porodica proveli su dan ploveći na iznajmljenom brodu kako bi vidjeli skrivene ljepote hrvatske obale. Također, odlučili su se i za dodatne aktivnosti kao što je veslanje na dasci. Mediji navode i da su Pique i Clara uživali u odmoru te da je on bio nevjerovatno pažljiv tokom njihovog odmora.

[TWITTER]1696988549881712989[/TWITTER]

Smatraju da je ovaj odmor paru došao u najboljem trenutku zbog brojnih kontroverzi i izazova koje su imali nakon što je Pique prekinuo 12-godišnju vezu sa Shakirom. Inače, predstavnici Gerarda Piqauea i njegove bivše partnerice Shakire izjavili su da će bivši par izbjegavati svađe i neugodnosti.