Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji intelektualac. Izdat će knjigu slika :)
apsolutni must have u 2017 godini
Ja već čekam u redu, da mu se materi zahvalim???
Slika vrijedi hiljadu rijeci, pa zamisli koliko ce tek da knjiga da vrijedi
Smjesno, a sto je jos smjesnije pojedini ce da lude za tim.
a sto su vuse dojadili sa njihovim glupim fotografijama
Šta da radim kad sam slavan i glup .... hmmmm .... knjigu o sebi Hehehehege
Kockoglavi
Prije su knjige izdavali oni koji nesto znaju, danas sin bekama, sestre kardasian, narkomani, napuseni, alkoholisani, pederi, lezbejke i ostali sljam od ljudi, nekad se za misljenje ovakvih ljudi nije pitalo, danas su takvi glavni u drustvu, zemlji je potreban jedan veliki reset.
Eee moj sine moj, pojma ti nemas. Da ja knjigu o svom zivotu izdam vidjeo bi sta je drama, komedija, horor i romantika u jednoj skladbi. I nije samo ja vec barem 30 klixovaca ima nemal pa iste zivote. A ti tu izdajes knjigu slika ma bjezi tamo.
sad je on ko neka bitna licnost
nemač ovjek vremena da čita, zato slika. ionako ima pare da mu se
Ovo je ono "Sine, moras nesto radit. Odluci se za nesto i mi cemo te podrzati." I on uzme aparat i slika i onda na osnovu ocevog imena dobije promociju. A onda neki debili to kupe i pocnu se diviti, dok umjetnici koji zive za umjetnost, daju sve sto imaju kako bi nesto proizveli i pri tome pokusavaju nesto novo da stvore ostaju u sjeni. Tek za ponekog ce se cuti kada umre i pocet ce se cijeniti. I onda ce oni isti debili rec "razumijemo mi to" i pocece i to kupovat.
...nije KNJIGA....nego ALBUM da fotkama.....konjino....
Ako kaze da je knjiga, onda je knjiga dragi gospodine. :P
@Zad ....more on reći i da je zglobni autobus...ali, nije to to.....daga gospoja 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...ma, mrš majmune....
haha a u pm jel me fura Beckhamov mali,pa sta ce tek onda unuk izdati
Da nije sin Beckama izdo bi al' dvojicu jarana policiji..
@Tetrapak😂😂😂