Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi ga zguzi.o mmmm ronaldo :))))
zapamtite što kažem.ronaldo je ko i ricky martin gay i kao ricky platio je surogat majci da rodi dijete. glumata okolo sa curama jer ga je još sram priznati ali kad malo ostari i on će javno izaći iz ormara
One hoce da me vezu svakog dana sve su jace, obruc oko mene stezu pohotljive udavace. Oni hoce da me uce pa da budem ko i oni, ali nisam ja od juce, SMETAJU MI SABLONIIIIIII.. OVO VAM JE SVIMA ODGOVOR......... ;)
ljubomorni pacenici.
Jadno dijete...
sad može k\'o pravi gay da zasnuje porodicu ;) ;) A ima i dijete
jok eto ti si!
Jos malo pa ce biti furka ko je skuplje platio dijete! :S
Pa sam je objavio da je postao otac jednog dječaka...ali ipak želi da bude anoniman Lol
Kako god,a ove moralne vertikale sto ga osudjuju, haha nemam rijeci stvarno Ono sto mene zanima je on kao fudbaler, a kao fudbaler je madjionicar i mada ne gotivim klub u kojem igra njemu kapa dole.
Mislim da je ispravnije reći da čovjek nas pusti na miru. Ili da nas mediji koji svakodnevno smaraju vijestima o njemu popuste. Šta misliš o tome?
Pustite covjeka na miru
@da mi je znati: Sam sebi si dao odgovor na postavljeno pitanje - čovjek nije normalan. To što si ti rekao bi uradili normalni ljudi. Oni nenormalni ne.
koji je razlog ovog postupka...zar nije bilo jednostavnije da osnuje vlastitu porodicu nego da nekome placa da mu rodi dijete... Ovaj lik nije normalan...
to je bolest......