Bivša nogometaševa djevojka tvrdi
0
Ronaldo je zgodan, ali ne baš previše pametan
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koji je to fudbaler pametan , oni angazuju ljude da misle umjesto njih
ah brate malo ga ko mrzi vise od mene, al realno brat je tu da igra fudbal a ne da bude inteligentan...
nek su se ovde nasle par \"LJEPOTICA\" koje kazu da za \"NJIHOV UVAZENI KRITERIJ\" ronny nije nesto lijep i zgodan.kao prvo mogu se kladiti da svaku od njih nijedan dobar frajer u gradu nije ni pogledao(ako su uopste iz grada),i uostalom ko cijeni \"NJIHOVA MISLJENJA\"?RONNY JE SAN SVAKE DJEVOJKE NE SAMO STO JE BOGAT,NEGO STO JE I LIJEP I ZGODAN I SIMPATICAN
Pa on da nije exstra pametan nebi bio u vrhu fudbala..... (ne branim ga samo kazem:) :D
@logika Procitaj bolje! gdje ti vidis da je rekla da je los u krevetu? Rekla je samo da joj je muz bolji, sto ne znaci da je ovaj los! LOGICNO - u skladu s tvojim nadimkom! a da je glup, i ptice na grani znaju!
Josda si mu vidila zube prije 10 godina,ko raspored bh premier lige xD
Njemu se na faci vidi da je glup. Onaj klasicni glupson, pogledajte ga dok hoda pravi ljakse
Pa ako je \"neinteligentan i los u krevetu\" sta je onda radila s njim? i zasto je cekala da on nju ostavi :D smijesno
nuklearna fizicarko, sta radiisss
Dovoljno je pametan jer ju je ostavio :)
isfuran fol - \"Moj sadasnji decko je mnogo bolji u krevetu\".. pa navesccu najmanje 3 razloga zbog cega to mozda nije tacno: 1 . da spusti Ronaldu jer joj je uvalio korpu preko sms a 2. Iz respekta prema sadasnjem muzu - cak i da je Ronaldo najbolje odradjivao, kao da bi ona to rekla dok joj muz puse za vratom na svakom intervjuu..al zato ce sledeci muz bit bolji od njega 3..mlati praznu slamu, morala je nesto reci pa Bog, a sta pametnije ocekivat od bivse Ronaldove..uostalom sta je ona osim sto je bivsa Ronaldova - ako nista proslavila se uz njega..
@realno Ti si djevac....ti p*cke u u zivotu vidio nisi sem na pornjavama!
Sta je onda INTELIGENCIJA ?
pa jarane u ovom clanku je zioGu vise treba nego ja za svoje 22 god :/ aferim :D
Ljudi, Uciteljica je samo moj nick. Nisam uciteljica po zanimanju. P.S. nisam vjerovala da cu to morati objasnjavati
Prvo - Nereida je bila poznata i puna para dok je Klocaldo još oro portugalske njive sanjajući da postane poznat i zaradi brdo para pa da ga može i ono pristavit. Drugo - nije on ostavio nju nego ona njega i to s gađenjem Treće - znamo da je glup, vidi mu se na čehri da mu je IQ manji nego procenat alkohola u Sarajevskoj pivi.
TAKO SVE DOK SU SA MOMKOM HVALE GA NA SVA USTA ČIM RASKINU NIŠTA NE VALJA - PA KAKO SI BILA SA NJIM KAD TI JE TAKO SMETALO