Fanovi i prijatelji u strahu
0

Robin Williams u bolnici zbog operacije srca

Sarajevo-x.com
Poznati glumac Robin Williams hospitaliziran je zbog problema sa srcem, a ovih dana će biti povrgnut operaciji srčane aorte, piše Reuters.

Slavni komičar Robin Williams, čiji je brat prošle godine umro od komplikacija prilikom operacije srca, uplašio se nakon što mu je prilikom jednog stand up nastupa pozlilo, te je u potpunosti izgubio dah.

Nakon toga 57-godišnji glumac je otkazao nekoliko nastupa na Floridi, te je zadržan u bolnici.

Njegov glasnogovornik nije precizirao tačan datum operacije, ali pisma podrške od prijatelja i obožavatelja već su počela stizati na losanđelesku adresu poznatog komičara.

'Dirnut sam podrškom i željama za ozdravljenjem. U zadnje vrijeme sam na nastupima stvarno uživao i nadam se da ću ih i nastaviti po izlasku iz bolnice', optmističan je Williams.

Robin Wiliams je 1997. godine dobio Oscara za sporednu ulogu psihologa u filmskoj uspješnici 'Good Will Hunting'. Godine 2006. glumac je imao problema s ovisnoću o alkoholu te je dva mjeseca proveo na rehabilitaciji.

Williams je poznat po svom izvanrednom komičarskom daru pred kamerama i uživo, te odličnim improvizacijama prilikom stand up nastupa.