Seli se u London
3

FOTO / Robbie Williams u novom spotu kao vitez sa krilima

Klix.ba
Robbie Williams je izgledao poput anđela kada je ulicama istočnog Londona prošao na konju. S oklopom i velikim pernatim krilima, pjevač je projahao na gracioznom bijelom konju, ali čini se da je zaboravio na jedan važan detalj - naime, uz ovaj kostim je nosio svijetloplave Nike tene.

U njegovoj pratnji bila se glumica Kaya Scodelario koja je, pojavivši se u uskoj haljini, ostavlila prisutne bez daha.

"Provela sam predivan dan snimajući spot za novu pjesmu Robbieja Williamsa", napisala je zanosna brineta na svom Twitter profilu.

U međuvremenu, Robbiejev dubler odjeven u odijelo pink boje, koje je Robbie nosio prvog dana snimanja spota, izgledao je kao da se zaljubio u konja kojeg nije prestajao češljati i milovati.

Robbie je izgledao zadovoljan izborom odjeće te je na svoju Twitter stranicu postavio seriju fotografija s naslovima "Kao šef" i "S krilima".

Tokom jučerašnjeg dana, pjevač i njegov hrabri dubler odglumili su scenu u kojoj ih udaraju dva automobila koja su išla velikom brzinom, a potom su odletjeli u nebo.

Nakon snimanja Robbie je posjetio svoju suprugu Aydu Field, koja je doletjela u London privatnim avionom i s cijelim medicinskim timom, jer bi se mogla poroditi svakog dana, a par se planira skrasiti u Londonu.

Robbie je odrastao u naselju Stoke-on-Trent u Staffordshireu i rekao je prijateljima kako svoju kćerku želi odgojiti u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail.