Ljepotica čeka princa
0

Rihanna: Muškarci moraju zaslužiti moju ljubav

Sarajevo-x.com
Rihanna (Foto: world entertainment news)
Rihanna (Foto: world entertainment news)
Popularna pjevačica Rihanna već izvjesno vrijeme samuje. Lijepa, zgodna, mlada i uspješna - ona je san svakog muškarca. Međutim, tvrdi da njenu ljubav muškarci moraju zaslužiti.

Rihanna je u intervjuu za Cosmopolitan istakla da traži svog savršenog partnera, ali potencijalni udvarači moraju ispuniti njene kriterije.

"Otvorena sam za ljubav, ali muškarci moraju zaslužiti moju naklonost. Oni su kao lovci i morate ih pustiti da i preuzmu tu ulogu. U suštini i ja sam takva. Brzo se zasitim svega. Ali, najviše volim muškarce koji me znaju nasmijati", kazala je ljepotica s Barbadosa.

Dodala je da shvata da je muškarcima pomalo teško da se nose s njenom slavom i popularnošću, ali da ona ne odustaje od svoje karijere, već, štaviše, želi se sada još više posvetiti svom poslu.

"Muškarcima nije jednostavno izlaziti s djevojkama iz moje 'industrije'. Teško je pronaći onoga koji ne mari za sve te stvari i dešavanja", kazala je pjevačica.

Rihanna je 2009. godine raskinula s dečkom Chrisom Brownom, nakon što ju je on pretukao. Nedavno su pojedini strani mediji navodili da je Rihanna u vezi s glumcem Colinom Farrelom, međutim oni tu informaciju nisu potvrdili.