Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nabijem te... :D
vidi je kaka je ista ona marija stjepanova iz lud zbunjen normalan
Muškarci da zasluže tvoju ljubav.Nevrijediš ti ništa čim te muškarci mlate ha ha ha ha
\"Ustala sam prije nego što sam sjela, vidjela sam da mu curi znoj sa čela, bilo mi je jasno kao dan kad je ustao i dohvatio kišobran.\"
ma covjek joj razbio pic u svakom smislu :D
kakav je vakat doš\'o pa svakakve ofajle vedre i oblače...
treba nju namarisat opet....cuj zasluzit......jel i Chris zasluzio......glupaca......chris jooj radio sta je htio a nije ga mogla ostavit....buuhuuu.....a sad bi da neko leta oko nje....ma MARS
Cu cega princa. Isto ko Tifa kad kaze \"u njoj svako jedva cega da na mene. legne, stane. Ja pogodjen nisam ni umro ni pao....\"