Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbio memoare, ali će snimati film... Pa nije lud, sva lova njemu u džep, vjerojatno će i sam režirati i glumiti. :) Žena je bila iz neuravnotežene obitelji, imala je neuravnotežen ljubavni život i bila je više pod drogama, nego na suhom. Ono što ju čini posebnom je njena glazba i specifičan glas, a ne njen život.
evo uspjeli su sa onom svojom agresivom propagandom... vec se pise o njj da nije umrla zbog droge...nego zbog LIJEČENJA aj maj.ko šta radi propag.andal....a kad je umrla našli joj dob.a.vljača kak je k.upila d.ro.gu za par hiljada funti...našli joj alk.ohol našli drogu a evo sad njena SM.R.T NIJE POVEZANA SA DROGOM :-))) s.a-x.co.m neka je um.rl.a dabo.gda umrla svaka ovakva ....
joj budale blentooooooooooo što mene nisu pitali ja bi napiso u prvom licu da sam on
i da zaboravio sam, ona i nije neka osoba za kojom bi se zalilo, obicna narkomanka, alkoholicarka i sve sto ide uz to, koja nije znala da se nosi sa slavom i milionima. ma dajjj... Fuj e to mi se gadi.
ma daj molim te. on je odbio jer vjerovatno ima dovoljno, i jer bi ga vjerovatno javnost osudjivala da je prihvatio. A bil ja prihvatio? Bil ti, upitaj se, al iskreno? Bil ijedan Bosanac? BI. Samo lazete da ne bi. NOVAC JE SVE.
Posten decko , neki bi jedva docekali da se obogate na mrtvima..fuj
U danasnje vrijeme za svaki pokret slavnih,treba napisati knjigu