Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tvoji kilogrami je predanost mc donalds-u, burger kings-u i pizza hut-u
ja bih je bubn'o
Nista celibat haaa
@Doc dosta mi je vise ...
Australka, jos na pocetku karijere bila je "dobro popunjena" ali je bila super kao komicarka. Inace jednostavna djevojka.
Koga boli patka, o napacene I paznje zeljne guske.
kad nemaš talenta onda smišljaš nekakve debilnosti da skreneš pažnju na sebe. neko izvodi budalaštine u kojima se teško povređuje, neko se ukrmaci pa je cujes jos kad je imala 25 godina kako od debljine jedva diše....Tom Hanks neki dan rece kako zali sto je zbog uloga naglo mršao i naglo se debljao jer sad ima dijabetis, loš pritisak i more bolesti koje su nastale iz toga
meni je slatka
Adele na haparatima ....
Ne moze vugla stat na jednu stranicu
Vidi joj glave
I ona pretjerala sa Bajramskim kolačima izgleda
imidz kampanija. uzme dio osobe koji je u centru paznje i prodaje se kao nesto sto je trebalo steci nekim ljudskim vrijednostima. dekadencija drustva.