Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bi ušli u NATO, morate pitati i Srbe... što će reći - nikad... A EU... ni tamo Bosne neće nikad bit\' jer Bosna nikada neće biti do te mjere očišćena od islama koliki su zahtjevi Evrope... Pa ti vjeruj američkoj geografiji... levat... hahahaha
Blago tebi kad te Amerikanci uce geografiju. Malo Google, malo logika, ovo-ono. http://en.wikipedia.org/wiki/Central_Europe
@hh - hocu da ga pusim al samo ako ces agdom da ga namazes i da me zalijes dok hodza ezan uci.. nesto me to pali
napushhi se qrca kad ti ezan smeta
Ovo je drzava koja treba zastiti nas \"KOJI NE DRZIMO DO VJERE\", od vas koji drzite do iste. Ako to ne uspije, sto ukljucuje i gasenje zvucnika koji nam probijaju usi nekoliko puta na dan, ova drzava nece ni prezivjeti !!!
izvinite gospodine hakija, za razliku od Darwinove teorije moja tvrdnja da je bosna centralnoevropska, sekularna drzava, te i to da ce biti clanica natoa i eu je lako provjerljiva. da provjeris prvu informaciju pogledaj ovu kartu http://lib.utexas.edu/maps/europe/central_europe_pol01.jpg da provjeris je li sekularna procitaj ustav tvoje i moje drzave. za trece i cetvrto provjeri termin \"integracije bih\", malo google ovo-ono
Jah, a Papa je bas ljubitelj ovakvih vijesti i uradaka snoopa.kao i razni pravoslavni patrijarsi ....Znaci, svakom ko drzi do vjere, bilo kada, bio to praznik ili ne,ovakve vijesti su gluparija svoje vrste
pasji pas
Pazi ovog Darwina gore: \"centralnoevropska drzava\".
samo vi muslici lagano u dzamiju pa na baklave! jel vam ko brani? a nas prekaljene kjafire pustite da zivimo kako hocemo! sretan bajram svima, uz poruku, ne zaboravite da zivite u centralnoevropskoj sekularnoj drzavi, buducoj clanici nato pakta i eu. hvala na paznji.
@ da da kakve veze vijesti imaju sa praznicima? tko kaze da je svima praznik? i kakve ima veze sa tobom tko koji praznik slavi i kakve trebaju biti vijesti? ne provaljuj se i sram da te bude pa otvaras vijesti pornografskog sadrzaja na svoj vjerski praznik!
vidi molim te, treba filtrirati i vijesti kad muslimani slave praznik? e pa to bi tako bilo da ste vi pobjedili u ratu i imali vasu islamsku tzv. republiku bih. posto niste, onda idi klanjaj i pusti nas normalne ljude da citamo sto zelimo.
Sva popisana drzavna imovina BiH-e je DRZAVNA imovina DRZAVE BiH-e!!!ONA ima lEGITIMNO vlasnistvo i RASPOLAZE samo DRZAVNIM iNSTITUCIJAMA! NEMA podjele ni u kakvom drugom vidu il ideji!Nema podjele na entitete ni genocidne tvorevine! NEMAAAAA!!! BiH4EVER!
Jesul ovo vjesti uz praznik????????????????????????????
Njuškalo Cuko Cukić puci ga.