Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.) Pogrešno si napisao svoje ime (razlog: zato što si nepismen), ali nema veze, ja sam ga ispravio u svom obraćanju tebi. 2.) Djeca u Africi i nemaju šta da jedu. Ne samo u Africi već širom svjeta, ali ti to ne kontaš zato što si moralna nula (razlog: odgoj, sexualno zlostavljanje ili mentalana ograničenost). 3.) Ovo iz prvog posta gdje se govori da je ljudska glupost beskrajna, se aplicira na tebe bez razmišljanja. Samo što ti toga još nisi svjestan (razlog: Glup si).
Ko ce sad napisat da djeca u africi umiru a ovi se rasipaju \'amo ? Masoni, Maddona, Britney..? Ajd malo ba...
\'...Statua prikazuje manekenku u provokativnoj joga pozi s jasno vidljivim spolnim organom.\' Nekad se stvarno zamislim i zapitam: \'Koliko retardiran moraš biti da bacaš pare na ovu \'\'umjetnost\'\' koju normalan čovjek nebi stavio ni u podrum? Šta je s ovim svijetom više? Albert Einstein je davno rekao da samo ljudska glupost i svemir nema granica. Potpuno se slažem s prvom konstatacijom.