Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
futa raspala
Ja ovaj put komentarisem sleng \"f o t k a\" dakle slika-fotografija. Meni je uvijek muka od novokomponovanih izraza nastalih u Hrvatskoj, neki njihov moderni sleng koji nema blage veze. Kad procitam \"forvardusa\" i jos masu vrlo nakaradnih izraza najezi mi se koza. Pitam se samo zar se vama u Bosni koji pisete i koristite te rijeci, one zaista svidjaju, zar nemate kritican odnos prema nakaradama naseg jezika? Zar vi koji pisete za Sarajevo-x portal ne znate da prisvojni pridjev od rijeci Somalija glasi \"somalijski\" pa ipak ste prenosili vijesti o \"somalskim gusarima\". Najgore od svega je ako to radite zato sto ovakve nakarade jezika slusate i usvajate sa hrvatskih medija. Razmisljajte kriticki i drzite se pravopisa.
Izgleda kao jeftina prostitutka...bas se razočarah
ona je meni uvijek bila bezveze i imam curu koja je 100x bolja od nje i nemojte mi brisati komentare....GADURO CRKNI I TREBA TE STANGOM U VUGLA
http://rapidshare.com/files/65003487/BS_-_GimmeMore__Unrated_SM.rar
Ovaka onaka pa vi bi marnuli kokos mrtvu a nije Britney.
propala k\'o kauč!!
dosta nam je crnila bilo skidaj ove petokrake
je ko britney
pofafaj mi !!!
http://www.youtube.com/watch?v=aUDuHAmLlmQ&feature=channel pogledajte klip OBAVEZNO da vidite kako izgleda i peva GET NAKED hah sexy do BOLA!\"
jaooooo...slike su iz 2007 godine kada je bila party girl...i pila i sve to...stare su 2 godine i vise...cura sada izgleda prelepo i prezgodno...i nisu ovo slike ovo je iz spota Gimme More koji je izasao isto 2007 god...i sad je i plavusa i napucana i mrsava i prezgodna i na turneji i ovo nije nista novo...Womanizer spot je skoro gola,i njene pesme sa novog albuma su sve #1 i bez slika i Womanizer i Circus i Amy
oj kolko je nesretna...
a sto ima po dvije zvjezdice na svakoj siki?
Brate treba je tako odvratna fuj