Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam znao da je u Bosni sasvim nepoznat pojam zene bez celulita i sala, pa se takvo tijelo naziva \"jakim kao u muskarca\" Zena je beton! Ove nase sto se razliju pod prstima koliko su mlitave valjda se za tebe smatraju zenstvenima! Fuj!
djeco vi mozete samo balit nad njom kad je ciko ^^ nju peljo vi ste se igrali zmire i ganje...
@bacje aj ne lazi! ako je neko od bosanaca ovu handrio onda sam to samo ja!
GUZIO
I nije pogrijesila sa tom izjavom. Ja u ovoj glumici nista interesantno nevidim osim da joj je tijelo tako jako kao u muskarca, guzica koda joj je napumpana silikonom tankim, a nigdje smisla za humor. Ona je meni samo za one serije u kojoj je glumila prije 12 godina 7th Heaven.