Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta je tu neobicno? Kako ce drugacije rezultirati izgubljeno i nesretno djetinjstvo nego psihickim poremecajima? Kada dijete gurnete u nesto cemu nije doraslo, u nesto sto niti shvaca niti je u njegovom spektru interesa, zarad novca i slave, ocekujte trajne posljedice, traume i poremecaje licnosti.
Najgori su roditelji koji su iskoristili dijete da se obogate pa kada je trebalo biti uz dijete i reći produckiji NE nigdje ih... Na kraju dijete, usamljeno, izdato od svih posegne za onim što misli da mu donosi smiraj, droge i alkohol i uništi se... Ništa svijet nije naučio iz života Macaulay Culkin (Sam u kući)...
350000 hiljada je po serij uzimao, dobri se on para nagrabio ali u zivit sebi skoro upropastio..
Puko covjek ko kokica iz mikrovalne
Sa jedne droge na drugu u kult adventisticke crkve...
propaljendo
citam tekst, kontam, covjek musliman postao🤣
E bas se „ovjerio“
tacno je odrastao u covjeka iz svoje uloge
Vehabija anamo onih???
a ja sam mislio da je glup samo jer je takva uloga u seriji
I ja bi srao da sam zaradio par desetaka miliona dolara
Adventisti su puno pomogli u BiH 1992-1995 zato Respect.
Spas od cega?
Argete.
isti mati moja prije jutarnje kafe
Serija ima takve posljedice na mozak da luči dopamin u mozgu. Pravo zeznuta stvar, nema šta.