Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad svi vi uzmete knjigu Ana Karenjina, procitate prvu recenicu (tako je, ne morate vise ) i sve opisano, apsolutno sve u jednoj recenici. Zbogom žohari ;)
Da bog sacuva svakoga ovakvog iskusenja...
I meni je sestra umrla od karcinoma dojke pa onda mama i tata svi od iste bolesti u tri godine.
zao mi je
Ovo je Tragedija,Realno.RIP
Nije mi jasno da mi na ovo neko stavi minus,jer ni jedan normalan covjek ne zeli ni u snu da mu bilo KO u porodici preseli.ovi minusi ja Mislim ne dolaze od ljudi......
Nije joj lahko... Za redakciju klixa ... kakve su mogucnosti da zabranite vise od jedan ili dva akaunta na klixu sa iste IP adrese? Trenutno imate vise osoba sa mozda 20 akaunta a tom zabranom bi malo normalizovali komentare :)