Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri stari/novi \"TIKATANIK\"!
Hej Kate Winslet, uvali ti Kaćunak svoj ćunak u tvoj pic.uljak! Hej Kate Winslet, uvali ti Kaćunak svoj ćunak u tvoj pic.uljak! Hej Kate Winslet, uvali ti Kaćunak svoj ćunak u tvoj pic.uljak! Hej Kate Winslet, uvali ti Kaćunak svoj ćunak u tvoj pic.uljak! Hej Kate Winslet, uvali ti Kaćunak svoj ćunak u tvoj pic.uljak!
http://www.youtube.com/watch?v=CeZyiOW9-uU
Totalno je moderna.... :)))))) www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com
ona \"prihvatila obline za koje je ranije mislila da je cine gojaznom\", nego je ranije bila debela, pa onda smrsala: http://www.google.ba/imgres?q=kate+winslet+before+and+now&hl=bs&sa=G&gbv=2&tbm=isch&tbnid=lYRk6PSRvaO5XM:&imgrefurl=http://skinnyvscurvy.com/then-and-now/kate-winslet-talks-body.html&docid=-rBpvlh3jwNFeM&imgurl=http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2009/01/kate-winslet-talks-about-her-body-again.jpg&w=453&h=500&ei=ygYOT9_9DcH5sga9_-0f&zoom=1&iact=rc&dur=334&sig=116245578258623538569&page=1&tbnh=131&tbnw=119&start=0&ndsp=37&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=44&ty=64&biw=1600&bih=775
Mozda ima malo retusiranja ali pogledajte reklamu i vidjecete da zaista izgleda super, cak i bolje nego na ovoj slici
Nije mi jasno zasto onako prekrasnoj zeni treba Photoshop uopste?! Sjajna glumica, prelijepa zena.
Ne lici na sebe. Sta sve nece uciniti retusiranje i fotoshop!