Showbiz
0

Predivna Kate Winslet zaštitno lice St. Johna

Sarajevo-x.com
Novo zaštitno lice modne kuće St. John je glumica Kate Winslet (36) koja izgleda prelijepo na fotografijama urađenim za potrebe reklamne kampanje. Kate je priznala da je tek kasnije u svom životu prihvatila svoje obline za koje je mislila da je čine gojaznom.

Oskarovka je još u julu postala zaštitno lice američkog branda, ali su tek sada objavljene fotografije. Reklamni tim St. Johna objavio je i video u kojem Winslet govori o saradnji između nje i američkog branda, kao i o ženstvenosti i prihvatanju sebe.

"Ne morate nositi određenu veličinu da biste nosili ove sjajne komade. Garderoba pripada svima i svima lijepo stoji. Stoji i ženama koje imaju obline, a to se meni naravno sviđa", rekla je slavna glumica, prenosi Daily Mail.

Glumica je dodala da je reakcija na fotografije bila predivna i da je važno da se žena osjeća lijepo u nekoj kombinaciji. Također je dodala da joj je bitno da se svaki dan može obući brzo i da joj je udobno i da ipak lijepo izgleda, a gardaroba St. John je savršena za to.

Winslet je majka dvoje djece i rekla je kako je veoma bitno da se može osjećati ugodno dok je sa svojom djecom i dok provodi vrijeme igrajući se s njima, a da ipak ne izgubi ženstvenost.

Autor fotografija je Craig McDean i on je dodao da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa slavnom glumicom. Prvobitno je za kampanju trebala biti angažovana crvenokosa manekenka Karen Elson, ali su se vlasnici St. Johna odlučili za Winslet.