Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ pujdo - ne, ne, nisi bas shvatio.. recept je slijedeci... prezivi holokaust, onda prezivi tragediju poput one da ti charles manson izmasakrira do smrti trudnu zenu, u medjuvremenu si ti vec itekako poznat, pa onda nakon svegai zgudriraj i obradi neku maloljetnicu i zbog toga se skrivaj 30 i kusur godina.. i onda sa 76 nek te pokusavaju iskoristiti za pruzanje primjera, premda si jedan od najtalentovanijih rezisera na svijetu, koji bi trebao makar da privede zivot kraju u miru.. e to je recept pujdo, to! jel mislis da je njemu zivot bio tako lak? o kakvom receptu i za sta ti uopste pricas? kakva demokratija pujdo? mislis da je polanski dobro prosao u zivotu sa svim ovim stvarima? ne mislis ti nista pujdo, nista ti ne mislis moj pujdo...
Znaci recept je: - siluj necije dijete - pobjegni u drugu zemlju - snimi koji film Kad to sve odstoji, ocekuj pomilovanje sto ti je za prvi dio recept trabla 13godisnja djevojcica... To to je demokratija.
treba ga pomilovat... ogoljenim kablom po dupetu...
ma ebacu vam djecu samo da me pomiluju lajavci, hehehehe
Ovi sto traze POMILOVANJE..... Najprije....trebaju pristati da im siluje....njihovu djecu..... I onda nek\' ga oni miluju.....
Cuj \"nedozvoljene seksualne odnose\"?? Pa manijak je drogirao djevojcicu od 13 godina, i onda je silovao. Odvratno! Ne zanima me koliko nagrada ima, i kojim ga genijem smatraju. On je silovatelj u bijegu. Nadam se da ce napokon biti kaznjen. Iako to nece pomoci njegovoj zrtvi.