Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
beckam i paris su fulili aaaaa brad pitt i star pravi lisac
prije za 20-30 godina a nikako 10
ovako, ljudi. ja mislim da oni jesu sada ovakvi ali bez sminke!!! tako da konstatacija da ce biti ovakvi za 10 godina je obična budalastina....
U sunce ti. Moram brže da se ženim. Nije mi više do zayebancije.
Malo je reći da neće ovako izgledati! Britney sa 37 oako!? Presmiješno!
britni prava bosanska seljanka hahahhahahhahaha
pretjerano ba. pa beckham se ucrvenio kao da ce 10 godina kupit sijeno po bosni,pa ga sunce oprzilo. hahahaha a ove zenske vec sada izgledaju slicno ovim slikama,kada su bez sminke. kod angeline je brada pretjerana.
ja mislim da ce se ipak bar jedna od ovih glupaca unakaziti plasticnom hirurgijom, ovako mi je tesko povjerovati.
Victoria sad izgleda ovako samo kad bi skinula šminku
Pa ovo je tolika glupost , madonna ima 100 godina i njoj su stavili ko lafo \"kad ostari \" , svi ce se oni puknut sa operacijama do svoje starosti i umrijece ko majkl dzekson.
haha, David je najjaci Dzeni veze
Da se NAjezis!!!!!!!!!
sta se cudite narode!! Andjelina ni sada ne izgleda mladoliko ,kako li ce tek za 10 leta pretjerano je sto jes jes prije ce bit za 20 g. da ce ovako izgledati
ja bi ove zenske i sad a i za 10 godina zg***zio
Ovo vise nema smisla sto prenosite kao vijest. X dobili ste veliki minus, a i sto ste stranicu promijenili i ostale vijesti, cista 0.