Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je ovdje riječ o plesu!?
Superrrrrrr,....ne mora se čovjek previše "mučiti"....!!!???
mars u picku materinu
Ova Azarenka ko hoblerica, ubila se za pinokija, bilo bi gori halaaa:
Ovdje covjek mora biti ili pijan ili drogiran dibidus da bi vidio nesto privlacno. Takvim osobama rupa je rupa, ali ovo je za povratiti. Fuj gadure. Bosnjakinje su naj privlacnije zene na svijetu.
bosanke*!
bosnjakinje je rekao covjek...srpkinje i hrvatice ne peru dupe tako da ti treba spartla da im odlijepis usrane gace sa guzice...guze kod nasih bosnjakinja su oprane i ciste...:* :* :*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije mase viralnih sranja kao harlem shake, gangnam style dosao nam i twerk . Blago meni, jedva cekam da kucke kolektivno pocnu s praktikom istog jer je najlakse biti tele. Zelim da budem glup i zelim da budem dio ovih fascinantnih trendova biblijskih proporcija.
Naravno, treba iskoristit internet u korisne svrhe. Hocu da budem gluuupa, na pet minuuuta!
Azarenka draga, sto ti je ovo trebalo?
klixxx