Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista ovo nije istina hana je najpametnija, treba ubaciti silikone se 12, ko je jos vidio hajra od obrazovanja i poslovne karijere, bolje je prodavati se za pare i biti fufa c c c c c c c c
Hey Cindy, RESPECT!
Iznimno lijepa zena, sudeci po ovome sto je izjavila ima i pameti, svaka cast
Ma zena samo pametno govori. Zahvaljujuci plastici sad svaka zena moze bit ili manekenka ili ti neka misica. Vjestacka ljepota je precijenjena u potrosackom drustvu komercijalizma. Lobi plasticnih hirurga svakodnevno ogromne novce ubacuje u reklamne kampanje koje promoviraju estetske korekcije jer znaju da im novac ulozen u reklamne kampanje mnogostruko vraca. Ljudi silikon prodaju kao i bilo sta drugo na trzistu. Ovo je jedna od rijetkih zena koja nije nasjela na ovu kampanju.
imala je i ona malo dorada ali je svejdno extra lijepa
istinu zbori, no lako je njoj pametovati :D kad ju je stvoritelj vec napravio dobrom
konacno jedna normalna zena....