Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima, ugradila ih je, zar ne znas?
koju sisu?? ona je nema
baci sisu da se igramo
E bas se nasekirah :))
grad grijeha definitivno
Šmrk hanuma
ima se, moze se
www.just2cool.com.ba
drogirantkinja ,,,ma nebi ja to zenjo nea ti para!
sta fali, malo napuderisala nos, nista strasno
hahah,tako nekako druze...
Tamo je to tako, mi ovde kahve ispijamo citav dan a kod njih je to malo brze. Kad osjeti da je drimovna ili umorna samo zacrta i smrkne. A ovde daj dzugum pa secer pa haj kod komsije uzajmit solju kahve pa zavri pa zali pa prokuhaj pa je smrci sat vremena, kod njih je to sve brze. GDJE SMO MI A GDJE JE SVJET
Draga Paris što ti to treba, što to radiš? Tako lijepa, čedna i nježna pucaljka ne konta da mora živjeti u Holandiji da bi radila sve što joj čkapi hoće i poželi.
ma u zatvor bestiju