Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam da je Zera dobar s matematikom. Zera svaka cast i cestitam!
koje ste vi seljacine sa tim jadnim komentarima..nemate svog zivota pa bljujete ha>?
Zera vjeciti tinejdzer, a ti su mi nesto najgori tita mi. Idi Zera, nosi te dobrina.
hajd\' sve, ali sto se udebljooooooo, jedva ga prepozna, al\' je zato zufri ista k\'o i prije dvadeset godina :? Bas mi nesto ko seljacic izgleda....
Zijo je ostao dusa Crvene jabuke i tako ce uvijek i biti.
Zera je prava raja i bosanski ambasador sta god to drugi drugacije mislili,ali sa rahmetli Zijom je i umrla bosanska prava dusa i crvena jabuka.
alkos/narkoman steta
Cestitam legendo,da nije tebe nebi vise ni bilo sad jabuke,ali Zijo ce uvijek ostati prvi i neponovljivi pjevac jabuke
Sta ste se upalili... pa nije mazno curicu od 16 godina. Njoj su ipak 24 god. jeste razlika velika, ali nije ni ona balavica. A sto se same vijesti tice, iznenadilo me, nisam ocekivao da ce se on ikad ozeniti... mozda konaco i propjeva k\'o covjek - od muke. Kako kazu \"Sto bi njemu bilo bolje nego nama\" :)))) Ma neka im je sa srecom !
Nek\' im je sa srecom!
E ovo je najsmjesnija vijest koju sam vidio na ovom portalu... Joj Zere lika....
pa gdje je ovaj zera ? pjeval on vise ? ja mislio alahrahmetili cojk
perverznjak!
sretno maldencima i puno ljubavi... za mene ce crvena jabuka a samim tim i zera, je l, sta god sada radio i kako god se ponasao (njegov zivot - ima na to pravo) uvijek ostati simbol onog lijepog sarajeva kojeg vise nema. uvijek ih volim cuti i uvijek me vrate u neka ljepsa vremena. kamo srece da je sve ostalo jednostavno i lijepo kao pjesmice sto su nam djecaci ovog grada nekad svirali.
Kad se sjetim kako sam kao tinejdžerka mislila da je Žera cool... Sad mi je fujjjj