Nekada obrijana buntovnica
0
Ovako danas izgleda slavna Sinead O'Connor
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drolja.
Sinead pre 3 godine, kod Opre. http://www.oprah.com/health/Understanding-Bipolar-Disorder
\"O\'Connor, koju je majka fizički zlostavljala, odgovorila mu je da je to pismo uvreda.\" sto mi ovi idu na zivce... i mene je stara razbijala ko zvecku zato sto su mi oci bile na vrh glave. i sta sad trebam reci da me je zlostavljala.. prije bih rekao vaspitala hhhh
da se nije za kakvog hrišćanskog vehabiju udala,vako šarene
Niko apsolutno nije spomenuo da je ta žena heroj, kao i svaka individua koja se bori s teškom bolesti. Njoj svaka čast što je i dalje živa unatoč svemu kroz šta je prošla, a zatim ovako prirodna i lijepa žena, kakav beskucnik, molim te lijepo? Get a life.
isto neki beskucnik ...
Mladost ti je svega nekoliko godina, od 14-19, poslije vise nisi mlad.
Ima jednu glavu,2 para usiju,ruku i nogu.Sve je ok sta uznemiravate zenu.
e da mi je tebe vidjeti kako izgledas sa 43...daj ba mala spusti se
izgleda ocajno za zenu od 43 godine,sta je sa vama!???
vako izgleda dzekina tetka Munareva Dzeko
mislim da se prije radi o pitanju \'da li bi ste ju danas prepoznali?\', nego \'je li i danas lijepa ili ne?\' ja tesko da bih ju prepoznao, no mislim da je svojevremeno malo pretjerivalau svom buntu.
Pa ovako je normalno covjek da izgleda. Vi SAX ste obicno smece americke proizvodnje koje se bavi klevetanjem i omalovazavanjem svih koji se bore za pravdu u ovom svijetu. Niste spomenuli da je kad je derala papinu sliku na CNN-u rekla prije toga: \"Zaustavimo zlo u svijetu\" i da je CNN zabranio da se to ikad vise prikaze na TVu... sto li? Zivili slobodni mislioci i dabogda crkli paraziti koji drze ovaj zuti portal...
adnane dobar komentar
prekrasna je:)