Skromna i pristojna osoba
3

Otkriveni detalji života Tine Turner prije smrti: Živjela je sretno unatoč teškoj bolesti

L. R.
Tina Turner (Foto: EPA)
Tina Turner (Foto: EPA)
Nakon smrti legendarne muzičke zvijezde Tine Turner, procurili su novi detalji o tome kako je provodila posljednje dane svog života.
Kako navode njeni prijatelji i poznanici posljednje dane provodila je šetajući ulicama, išla je na časove joge u lokalnom parku te odlazila u šoping gdje je kupovala odjeću unatoč teškoj bolesti.

Komšije legendarne pjevačice navodili su je kao skromnu, prijateljski nastrojenu, pozitivnu i pristojnu osobu. Unatoč tome što je imala sluge, uvijek su je viđali kako se samostalno vozi u svom automobilu te navode da je mnogo vremena provodila u prirodi.

"Tina Turner bi ponekad dolazila u grad u kupovinu. Imala je slugu, ali je voljela ići sama ili sa svojim suprugom Erwinom", naveo je lokalni prodavač u intervjuu za Daily Mail.

Poznato je da je svoj dom u Sjedinjenim Američkim Državama zamijenila za dom u Švicarskoj još devedesetih godina prošlog vijeka, kada se preselila u gradić Küsnacht zajedno sa svojim tadašnjim partnerom Erwinom Bachom za kojeg se udala 2013. godine. Tada se odrekla američkog državljanstva i uzela švicarsko.

Ona je zbog toga morala naučiti njemački i usvojiti posebne švicarske izraze kako bi stekla pravo na švicarsko državljanstvo. Njen izbor da živi u ovoj evropskoj državi nije iznenađujući budući da je Švicarska dom brojnih bogatih stranaca.