Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo sto rusi rade..ruse civilne objekte, ubajaju civile ne postoji nikakvo opravdanje. Ovo je cista agresija na nezavisnu dezavu mozes ti biti oskarovac ali si veliko vnogo
Niko normalan ne brani ubijanje, razaranje i sve grozote rata....!!!!!! .... ali ako neko misli da je i Nato-u i USA maslo za Ramazana - grdno se vara....
Amerikanci na ovaj nacin ubijaju dvije muhe jednim udarcem. Pored Rusije, nastoje obuzdati napredak EUa, posebno Njemačke, pokušavajući ih napraviti energ. ovisnim o svom plinu. Odavno se priča o formiranju vojne komponente EUa i to se ne sviđa US. Oni moraju riješiti Ruse prije nego se pozabave svojim glavnim problemom Kinom.
I bojim se da ce se to desiti i preko nasih leđa. Amerika ce prije nego razvali NATO i posveti se AUKUSu, pokusati unazaditi Europljane da ne bi predstavljali prijetnju prije nego oni riješe Kinu.
Opravdavati agresiju, bombardovanje gradova i sela i ubijanje naroda u reziji multi milionera. Jebi se.
I ovom dadose Srce Sarajeva na SFF, lik ruski igrac i dosao sa filmom o Putinu u kojem mu se divi, nismo ni mi normalni
Pogledajte kako fini Ukrainci tretiraju crnce pa ćete vidjeti kako su " jadni"....
Može zamjeniti kusturicu kad se ovaj već pere da nije direktor
Jesu al nema opravdanja za napad na tuđu zemlju
Hebo ti pas mater
rinakaš
Čovjek je iznio svoje mišljenje na što apsolutno ima pravo. I jeste činjenica da je zapad iznudio ovaj rat. Sjećate li se rata u Afganistanu i Iraku, pa 10 dana SAD ih je raketirao bez prestanka, desetine hiljada ljudi su ubijeni. Ovdje imam osjećaj da Rusi vode rat upozorenja, još uvijek. Izbjegavaju civilne ciljeve, Ukrajinci im staju pred tenkove i bacaju koktele, nema još uvijek masovne odmazde. Pa u ratu su Srbi ubijali civile po Sarajevu, granatirale se pijace i bolnice...
Rusi očito žele neku prednost za pregovore. Žao mi je jadnih ljudi, ni krivi ni dužni, nasankani od strane i zapada i istoka. Isto je i sa nama. Ako nas hitno ne prime u EU i NATO, bićemo laka meta "finim" susjedima, također proruski orijentisanima. To je za njih vrlo jednostavno učiniti, sad ćemo vidjezi imaju li volje za to.
nemojte zaboraviti da je jako puno neonacista u Ukraini....
Moron.
Nazalost i ja ovo mislim....
Kaže: Najvažnije je razumjeti cijeli spektar onoga što se dešava - i, iznad svega, jasno razmišljati !!! Ja BUDALE !!! Mnogim Ukrajincima je ODUZETO PRAVO da mogu RAZUMJETI spektar DEŠAVANJA, i oduzeto im je PRAVO da mogu RAZMIŠLJATI, jer su dva METRA ispod ZEMLJE !!! U ime kojeg SPEKTRA DEŠAVANJA i RAZMIŠLJANJA !!!
mediji su uvijek jedna strana u ratu.... mogu sta hoce ...