Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti u dusi zena, nego si u glavi kreten !
Ma ne on je u dusi derpe
sad će se zvati Brus(nica) !!??? :))
...Brusilica....😉
to je žena od Brusa Wilisa haha :))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Boli nas kurac!
Nas qurac a tebe kolutić
REMZIJAAAA JAVI SE
Ma i ja sam zena, sve cu priznat i ono sto nisam samo nek mi se javi remzija, jer mi treba njen komentar podhitno jer je volim (a jos od javnosti to krijem, REMZIJJJJJAAAAA JAVI SE GEMBI SVOME, PATIM BEZATE)
peder, prestanite s ovim informacijama da nas trujete, samo pederi i politicari
Jbt, citam komentare i vidim doata Cristina ima u nasim lijepim zemljama!!! Sve minuse pucaju, pa idite i vi promijenite svoj spol, spol svoje djece, musko u zensko, zensko u musko... kada vam je ovo u redu! Zali Boze mladih zivota...
i ja sam lezbejka zarobljena u muskom tijelu
Ko mu je guzni haver?
otkrio da je konjina, u službi razvratnika
Pa dokle sa ovim satanistickim trikovima zabluda.. Eto njemu je sad doslo u ovim godinama da mjenja spol i ide na kojekakve operacije, ma dajte ba, vise je smijesno postalo. Al ne zato ce se to ljudima prikazati kao in, cool, moderno, free, a ja debil ispadam sad sto govorim protiv toga jer kao nisam moderan ili sta vec.... PA HEEEEJ! Znate li vi koji je cin mjenjati spol ba! Ima li ista nenormalnije od toga, van granica prirode se ide, a onda se na zemljotrese i kojekakva upozorenja zali....
Samo vi kontrirajte istinu, udarajte i minuse, izvrcite je, ali sutra kad vam unuci budu trospolci, kad se incest picne prikazivati kao normalan takodjer, da ne govorim sta drugo, mislite nemoguce? Nije, polako, polako, udarat cete vi glavom od zid, jer sad nazalost ne vidite dalje od njega.
Sacekaj ako oni to guraju kao cool sto ti ili ja to ne uradimo?!Sto on\ona tebe toliko nervira i vrijedja? Neka bude sta hoce dok ne vrijedja nikog, ne tjera na nesto. Cega se toliko bojite vi smjesni ljudi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I Željka(o) Cvijanović uvijek se osecala kao zensko ^^
Bože sačuvaj i zakloni...ustvari samo zakloni.
Globalno promovisanje pedera nametnuto od cionistickih nosonja, jedan pozadinac na drugom kontinentu priznao svoju bolest, i svi svijetski mediji kontrolisani od strane nosonja moraju da objave tu 'udarnu' vijest, a hiljade ljudi danas umrlo od gladi, pa o tome necete nigdje citati. Gadan je zivot u 21. stoljecu.
Transrodna tranzicija? Citate li vi svoje tekstove prije nego sto ih objavite?
Kada amerika udari u glavu
Bome, bit će da ti najprije ne znaš šta si. P.S. Uči čovječe. Počni od Ajetul-Kursije...