Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi serene ne moze njoj niko nista... trebaju dva jaka samo da je izvrnu na ledja a dje je dalje?
Dobar je Nole, samo vidi se da mu vise lezi turbo-folk. :)
Guzara puna lovjane
Što mi je drago vidjet da netko uspije iz ovih naših vukojebina, proslavi se, uživa, a ne da trune ovdje. Svaka čast Đokoviću, mada nisam njegov fan, momak uživa u životu, što dalje od Balkana to bolje.
gospoda dede mi
jes lep luno hebo bi ga , a ovo sto ga svojataju ..
to legendo citave nase regije
moze ga serna pojest' 😂😂😂
Moja Serena neznaš ti da bi te Novakovi genocidaši, kad bi imali priliku prvo silovali sve dok pišeš, a kad vranješ odsjekli bi ti glavu i njom igrali lopte (socer-a), pa kad ti se tjelo počne raspadati onda bi te zakopali neđe pored puta, kad bi te roditelji počeli tražiti ponovo bi te iskopali i premještaju iz grobnice u grobnicu jedno 5-6 puta, kad bi te ICMP napokon našao i nekako sastavio Novakovi genocidaši bi rekli "nismo dece nam ", a sve to samo zato što nisi ko oni bijela, što se ne krstiš Sa tri prsta, e eto ti moja Serena s kim si se ti u kolo uhvstila
Moja Serena kad bi te Novakovi genocidaši ščepali, da im padneš šaka, prvo bi te silovali dok dišeš, onda bi ti odsjekli glavu i njom bi igrali lopte (socer-a), kad ti se tjelo počne raspadati tad bi te zakopali neđe kraj puta, kad te porodica počne tražiti onda bi te iskopali pa ponovo zakopali jedno 5-6 puta, i ma kraju kad bi te ICMP pronašao i nekako sastavio oni bi se kleli da to nisu uradili i da su dobri ljudi, iako su to sve učinili na očigled čitavog svijeta, samo zato što nisi bijela ko i oni, i što se ne krstiš Sa tri prsta, pa ti vidi s kim si se u kolo uhvatila.
lepa kravata!