Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam spreman za ulogu oca
luis je pravi papak!
22.11.2011. u 14:23 Pa vec si ga potrosila tuko, cim si napisala komentar, ali kako bi ti to mogla razumjeti kada pricas ono sto prica 4 od 5 tinejdzerkih?? Misljenje nasla na ulici, svi ga mi jako dobro znamo, i sad kao ti pametna. Pametna si ko plivadon.
joj kakva zgodna zenska i zakaci se za ovakvog kepeca..... pa valjda je udarena....drugog objasnjenja nema
@nego A OD NEKOG SANDŽE CIJI CE BIT!
Koga briga za prosjecnu pevaljku i narcisoidnog vozaca
A dusa draga kako ga gleda, a on lafo hladan, joj sto mrzim ovakve ljude, uzmi sto ti zivot pruza, ne kalkuliraj, moze sutra zivot izgubiti u formuli, a voli je, i sta onda?
ne vjeruje srce pameti...
jedna zivotno pravilo Od dugih veza - NEMA nista. nebitno koliko si .. - bogat, slavan, lijep, dobar, zgodan, zanimljiv ili sto vec.
@sandzo zašto bi ona žalila za njegovim milionima kada ih i ona ima ?
ciji je taj mercedes SLK iza njegove quzice?
ona je starka od 33 godine, ako ne rodi do 35 mozes ja bacit...
Kad smo vec kod seljakluka, ti si ocigledno olicenje toga, s obzirom da tvoj komentar se sastoji od psovki. Kako bi jedan primitivni maloumnik uopce mogao da shvati bit necije teorije ili komentara u koji se ne sastoji od psovanja i upotrebe slicnih rijeci? Tako da je suvisno da trosim rijeci koje ti ne razumijes, a ni vrijeme koje ne zasluzujes.
Ne zali ona za njim.Nije on neka faca.Vec za milionima koje posjeduje
Poenta i jest u tome sto svako od nas misli i osjeca pojedinacno, a ne sta okolina misli. Tako da te sel.jacke teorije ostavi za oko kuce. Druga stvar, on je sportska zvijezda, ona je tu neka beze pop pjevacica sa MTV-a. Tako da to kako je ona nesto bolja od njega je nidje veze sa zivotom. Ako njoj valja, ako joj je stalo itd. sta ti koju ku.r.ac se petljas sa svojim mizernim teorijama?
Ko sa djecom spava, upisan se budi
Upravu si,znam puno zena koje se ponizavaju zbog muskaraca koji im ne bi mogli cipele brisati.Dok shvati da je pravi budalom vec je kasno jer je unistena zena.Mladost prosla pa im kasno bilo sta novo zapoceti.